С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия

...
С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив посрещна мебелна компания Еником М в града

С Орлин Павлов и с впечатляващо шоу брандът  отпразнува първия си магазин под тепетата
Впечатляващо шоу означи откриването на най-новата дизайн-дестинация в Пловдив – Еником М, оповестява ВИП Комюникейшън. Сред гостите на мебелната компания с над 20-годишна история и с първи магазин под тепетата бяха кметът на Пловдив Здравко Димитров, Теа и Наум Шопови, Орлин Павлов, доста архитекти и интериорни дизайнери. „ Радвам се да поздравявам Еником М в Пловдив. Имах опция да прегледам магазина и съм  впечатлен от това, което видях. На добър час! “, сподели пред гостите кметът Здравко Димитров .

 „ Идването ни в Пловдив е нов стадий на развиване за нас и е част от тактиката на Еником-М да бъде по-близо до допустимо най-вече хора, осигурявайки им стремежи комфорт и ентусиазъм. В първия ни магазин  отвън София вършим инвестиция от 2.5 млн. лева и осигуряваме 50 нови работни места . Марката ни към този момент е добре позната с висококачествените си артикули, с които сътворяваме уют, естетика и хубост на рационални цени. Но също така – тук в Пловдив – желаеме да участваме в обществено ангажирани планове “, сподели на откриването Цветомир Душков, притежател на мебелна къща Еником-М.

Нестандартното събитие сервира едно необикновено преплитане на чувства и вдъхновяващи форми. Изненадващ флашмоб беляза началото на вечерта, която продължи с музикално осъществяване на Орлин Павлов.  Специално проектирана за случая „ Стая на илюзиите “ бе една от атракциите за гостите, която ще остане в магазина  и може да бъде забелязана от всеки. Йордан Белев, един от най-известните млади български илюзионисти, прочут от Фермата, впечатли всички с необикновено зрелище. За край на събитието вентрологът Димитър Иванов и неговата кукла-партньор разсмяха гостите със скеч, олицетворяващ извършването на покупки на мебели.



Магазинът се намира на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ №72 и е планиран на 2 етажа с внушителната повърхност от 5000 кв.м.

Марката към този момент е добре позната в София, с помощта на  висококачествените артикули, които предлага.

Основен приоритет на Еником М е основаването на уют, естетика и хубост, представяйки най-новите трендове в интериорния дизайн. Благодарение на огромната си повърхност, магазинът предлага на своите клиенти голямо многообразие от мебели, с които елементарно да обзаведат своя дом или офис по удобен и моден метод.  Посетителите ще открият обзавеждане за всички пространства,  осветяване, текстил и аксесоари, с които се реализира нужната комплектност и уют в дома.
Празникът на Еником М ще продължи с промоция от -20% на всички мебели и аксесоари и с лотария за над 100 награди.



Материалът е от.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР